vijest

0

Ronaldo i Messi složni – ne želimo ga za svog suigrača

05.04.2019 11:12 | Germanijak

Nije lako argentinskom nogometašu.

Veličina slova A A A

Mnogo se medijske tinte potrošilo, a još više i tipkovnica nogometnih obožavatelja u debatam tko je bolji nogometaš – Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi. Nerijetko se njihovo – prvenstveno sportsko – rivalstvo potenciralo i van terena, ali dvojica nogometaša uvijek su iskazivala poštovanje jedan prema drugome.

Osim uljudnih i gospodskih manira s izraženim sportskim viteštvom, čini se kako imaju i isti ukus kada su u pitanju igrači s kojima dijele svlačionicu.

Naime, kako prenosi španjolski tabloid Don Balon, ni Cristiano Ronaldo niti Lionel Messi ne žele u svojim redovima imati Paula Dybalu. Argentinski napadač u redovima Stare dame, navodno, nije u pretjerano dobrim odnosima s Portugalcem, a bivši napadač Reala ne bi imao ništa protiv da u napadu – pored Mandžukića – dobije novog partnera umjesto Dybale.

Uz to, piše isti izvor, u torinskom klubu spominje se potencijalna trampa Dybale u zamjenu za Philippea Coutinha, ali to je na nož dočekao Lionel Messi. Don Balon prenosi da ga sunarodnjak ne želi u Barceloni za svog suigrača, a već je otprije poznato kako njih dvojica nisu u najboljim odnosima, zbog čega se Dybala nije naigrao u redovima Gaučosa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Njihov odnos se urušio nakon što je Dybala javno rekao kako se ne slaže dobro s Messijem na travnjaku.

Budućnost 25-godišnjeg ofenzivca tako i dalje ostaje pod velikim znakom upitnika.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka