vijest

0

Rijeka odgovorila Armadi na oštro priopćenje navijača

12.02.2019 14:46 | Germanijak

Prepucavanja na razini klub - navijači.

Veličina slova A A A

Nakon što je Armada objavila priopćenje kojim proziva Rijeku i predsjednika Damir Miškovića zbog puštanja u slobodnu prodaju ulaznica za sjevernu tribinu te spuštanju cijena ulaznica, odgovorili su iz kluba čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

> Armada oštro poručila Miškoviću: Nećeš nas maknuti

„Drage navijačice i navijači,

zbog pojačanog interesa za ulaznicama za predstojeću utakmicu kao i zbog primjedbi dijela navijača zbog promjene uvjeta prodaje odnosno povoljnijih cijena određenih ulaznica donosimo vam dodatno pojašnjenje;

HNK Rijeka, kao i svake godine, obilježava dane karnevala i tom prigodom časti svoje navijače.

Tijekom ovogodišnjeg karnevala igraju se dvije domaće utakmice, Jadranski derbi 16.veljače i Derbi della Učka 1. ožujka.

Kako za Jadranski derbi i inače vlada pojačan interes i u redovnoj prodaji se ulaznice za istočnu tribinu rasprodaju već u prvim danima, karnevalski popust u ovom slučaju vrijedi za sjevernu umjesto za istočnu tribinu kako je to uobičajeno.

Za ove utakmice HNK Rijeka će uplatiti polovicu iznosa cijene za svaku prodanu ulaznicu i to kako smo već rekli, za Jadranski derbi za sjevernu tribinu te za utakmicu s Istrom za istočnu tribinu.

Napominjemo kako ova pogodnost za kupovinu ulaznica nije pokrenuta s namjerom da se ikoga ošteti na bilo kakav način već naprotiv, s ciljem da se pruži jedna dodatna pogodnost našim navijačima tijekom trajanja karnevalskih dana.“

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka