vijest

0

Ribery ima novi klub, ostaje u Njemačkoj?

29.07.2019 09:57 | Germanijak/I.A.S.

Ima Franck još štošta za reći odnosno pokazati na nogometnim travnjacima

Veličina slova A A A

Kako prenosi njemački Bild, legendarni Francuz Franck Ribery i dogodine bi mogao trčati bundesligaškim travnjacima. Nakon što mu je istekao ugovor sa Bayernom čiji je član bio od 2007. godine, Ribery se sa 36 godina na leđima našao u potpuno novoj situaciji. Mnogi su predviđali kako bi Franck svoju karijeru mogao nastaviti negdje daleko od Europe, ali izgleda kako Franck nije jedan od onih koji će trčati za kineskim jenima, odnosno američkim dolarima.

Prema najnovijim informacijama klub u kojem bi Franck Ribery mogao nastaviti svoju karijeru je Eintracht Frankfurt!

Osim Kine i SAD-a, njemački mediji javljaju kako Ribery ima ponude iz Katra (navodno je riječ o klubu čiji je novi trener postao legendarni Xavi Hernandez, a riječ je o Al Saddu) i Australije, ali ovaj fantastični Francuz nema neku veliku potrebu za promjenom države. Jedino što bi mogao promijeniti nakon 12 godina je grad, te bi od sada mogao sa juga preseliti na zapad Njemačke.

Ono što čini ovaj transfer zanimljivim je činjenica kako bi ovo jako dobro došlo i igraču i njegovom potencijalno novom klubu.

Jović i Haller otišli su iz Eintrachta put Londona, odnosno Madrida, pa je našem Anti Rebiću prijeko potrebna pomoć u napadu kluba koji je prošle godine igrao polufinale Europa lige.

Ribery je nedavno njemačkim medijima rekao i svoje planove za budućnost:

„Imam puno ponuda, tu sam i dalje mislim igrati. Gdje ću ići još uvijek ne znam, ali ću ubrzo odlučiti“, kratko i jasno rekao je Ribery, inače dobar prijatelj našeg Marija Mandžukića.

Sa svojim informacijama javio se i L'Equipe koji je prenio informaciju kako se za Franckove usluge interesira i Jugren Klopp koji smatra kako bi on bio fantastičan mentor mladim snagama Liverpoola. Ipak, upitno je želi li Ribery provesti sezonu na klupi za rezerve ili želi imati značajniju ulogu u momčadi kakvu mu spremaju u Frankfurtu.

U svakom slučaju ispred nas je zanimljiv period i nema sumnje da navijači kluba za kojeg se Franck odluči potpisati imaju velikih razloga za sreću. Njegova budućnost biti će poznata u narednih nekoliko tjedana, iako u ovom trenutku Eintracht ima “pole position“.

 

(foto:Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka