vijest

0

Ribery brutalno izvrijeđao fanove, Kovač tražio da mu se pokaže snimka

06.01.2019 11:47 | Germanijak/I.M.

Potres u bavarskom velikanu.

Veličina slova A A A

Franck Ribery uzburkao je nogometnu javnost, kako u Njemačkoj, tako i u ostatku svijeta. Svi su ostalo šokirani njegovim odgovorom fanovima koji su ga kritizirali zbog rastrošnosti. 

Naime, Ribery je na Instagramu objavio video kako je naručio odrezak umočen u zlato, a njegova cijena je 1200 eura. Mnogi fanovi ovo su dočekali na nož, govoreći kako je to bacanje novaca i nije u redu od njega. Francuz im je brutalno odgovorio.

"U 2019. godini se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali zbog puknutog kondoma. Je... vaše majke, vaše bake i čitavo obiteljsko stablo. Ništa vam ne dugujem, svoj uspjeh dugujem isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi", poručio je fanovima, a usput je dodao nešto i novinarima: 

"Zašto niste pisali o meni kada sam donirao velik novac?

Novinari njemačkog Bildaza komentar su upitali Niku Kovača, a trener Bayerna, očito u tom trenutku još uvijek nedovoljno upućen, odgovorio je:

"Može li mi itko pokazati tu snimku? Svatko odlučuje za sebe. To je demokratski. Ne smijemo odmah osuđivati. Uvijek treba poći od sebe, a zatim gledati druge, ako uopće i treba gledati druge"

 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka