vijest

0

Prvak Hrvatske, mladi reprezentativci, drugoligaš – kreće borba za medalje u Petrinji

08.06.2019 11:09 | Germanijak

Finale je na rasporedu u 20 sati.

Veličina slova A A A

Danas će se u Petrinji, u ŠRC Pigik, održati završni dan Trofeja Dinamo u Petrinji, prvog turnira u sklopu ovogodišnjeg natjecanja. Polufinale počinje u 17:30 između Poliklinike Ribnjak Autoškole Klindić i Meteore Futsal, zatim se igra revijalna utakmica između mladih kategorija (2010. godište) Mladosti iz Petrinje i Futsal Dinama, a u 18:45 na rasporedu je drugo polufinale između Dječjeg nogometa i Siscije.

Finale je na rasporedu u 20 sati.

Što se četiri najbolje ekipe tiče, za Polikliniku Ribnjak AŠ Klindić igraju igrači koji su prošle sezone sa SZZG-om osvojili Trofej Dinamo, a pojačani su i prvakom Hrvatske u futsalu, Vladom Andrijaševićem iz Novog Vremena Apfel.

Ekipa Meteora Futsal sastavljena je od juniora Uspinjače Gimke i Futsal Dinama, među kojima je i 17-godišnji Fran Vukelić koji je upisao nastup i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Dječji nogomet je još jedna mlada ekipa, u njoj igra nekoliko juniora Futsal Dinama te još neki talentirani “klinci”, dok je njihov suparnik hrvatski futsal drugoligaš MNK Siscia ujedno i jedina nezagrebačka ekipa koja se plasirala u polufinale petrinjskog turnira.

Napomenimo kako je veteranski dio turnira osvojila ekipa Vulkanizacija Mario.

Ulaz na završnicu turnira naplaćuje se 10 kuna, a sav prihod od prodaje ulaznica donirat će se za operaciju mlade Lucije Antolčić koja boluje od teškog oblika skleroze kralježnice, a lokalni navijači Dinama su kroz svih osam dana prodavali rekvizite za Luciju i skupili značajna financijska sredstva.

(foto: Trofej Dinamo)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka