vijest

0

Propao Baleov transfer u Kinu

28.07.2019 14:39 | Germanijak

Engleski mediji javljaju kako je sve propalo.

Veličina slova A A A

Navodni transfer Garetha Balea u Kinu je propao, Real Madrid navodno je stavio ključ u bravu na pregovore i otkazao cijeli posao. Zidaneov višak dobio je dozvolu za odlazak iz kluba i već je sve bio dogovorio s kineskim Jiangsu Suningom, ali mediji s Otoka javljaju kako je propalo radi neslaganja među klubovima.

BBC-jev novinar David Ornstein tvrdi kako će velški napadač kako sada stvari stoje ostati u Madridu. 

„Real Madrid je prekinuo pregovore, zasad propada Baleov transfer u Kinu i ostat će u Madridu,“ napisao je na Twitteru.

Pojedini mediji pak javljaju kako je problem nastao između klubova, jer je Jiangsu navodno želio Balea dobiti bez odštete kako bi mu mogao isplatiti rekordnu plaću od bruto milijun funti tjedno. Kraljevski klub planira izvući dobar novac za odštetu kako bi ga uložio u dolazak Paula Pogbe, stoga, taj oblik posla ne dolazi u obzir. 

Šef Reala nakon utakmice s Bayernom na pripremama objavio je kako ga je Bale zatražio odlazak iz kluba i potvrdio to riječima:

„Nadam se kako će otići što prije iz kluba. To bi bilo najbolje za sve uključene, radimo na njegovom transferu u novu momčad.“

„Nemam ništa osobno protiv njega, ali ponekad dođe vrijeme za novi početak, kako naš, tako i njegov. Ovaj posao jednostavno moramo obaviti.“

„To je moja odluka, plaćaju me da ih donosim, nije bila laka, ali odlučio sam ga prodati,“ pričao je.

Baleu je situacija jasna i nije se protivio Zidaneovoj odluci, navodno mu je dojadilo slušati prigovore i omalovažavanje u Madridu te se slaže sa Zizouom po pitanju odlaska. Pratite razvoj situacije u našim LIVE TRANSFERIMA.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka