vijest

0

Poznato koliko Barca želi za svojeg Brazilca, zainteresiranih ne fali

29.07.2019 12:35 | Germanijak/I.A.S.

Puno lošiji od njega znali su imati puno veće transfere.

Veličina slova A A A

Prema pisanjima španjolskih medija, Barcelona je jasno dala do znanja svima kako za Malcoma želi najmanje 45 milijuna eura!

Prošlog ljeta Malcom je stigao u drugi najveći grad u Španjolskoj iz Bordeauxa, a odšteta je iznosila nešto više od 40 milijuna eura. Nije se Brazilac nešto pretjerano naigrao u jednom od najvećih klubova na svijetu pa je tako prošle godine skupio ukupno 24 nastupa (većinu je započeo na klupi), a toj brojci nadodao je još četiri pogotka i dvije asistencije.

Iako je njegov agent rekao kako bi se Brazilac najviše volio okušati u talijanskom nogometu, iz Barcelone nisu imali previše razumijevanja te su rekli da će prihvatiti onu ponudu koja bude financijski najisplativija.

Od engleskih klubova javili su se Everton, Tottenham i Arsenal. Jedini koji ima kakve-takve šanse je Tottenham, ali njima je prva opcija Dybala, a Malcoma bi doveli samo ako prodaju Eriksena.

Od talijanskih predstavnika javili su se Napoli i Inter, iako se spominjao i prelazak u Romu koju je Malcom prošle godine izigrao. Problem kod talijanskih klubova je taj što oni žele Brazilca na jednogodišnju posudbu s unaprijed dogovorenom cijenom otkupa ugovora, ali u Barceloni nemaju vremena za talijanske igrice i žele novce – odmah!

Nadalje, još tri kluba vrijedna spomena interesiraju se za Malcoma. Riječ je o BVB-u, Eintrachtu i RB Leipzigu, ali sva tri kluba poslala su samo usmene upite, iako je upitno koliko Malcom tamo želi ići.

 

 

 

 

(foto:Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka