vijest

0

Pogodi najveći tečaj: McCollum iskrenuo zglob i uzeo mu BMW serije 3

07.12.2018 08:54 | Germanijak/I.M.

Nevjerojatan rasplet listića.

Veličina slova A A A

Imamo novog drugoplasiranog u poretku naše nagradne igre Pogodi najveći tečaj. Naš igrač s weba odigrao je nevjerojatan listić u kojem je uložio svega dvije kune i nanizao 14 NBA parova, točnije radilo se o marginama poena za igrače. 

Da stvar bude još zanimljivija, pobrinuo se C.J. McCollum koji je zbog ozljede zgloba propustio noćašnji dvoboj protiv Phoenixa, a on je trebao biti petnaesti par na listiću. Prognozirao je da će zabiti više od 21,5 poena, a da se to obistinilo, imali bismo novog vodećeg u borbi za BMW serije 3. Trenutno je prvoplasirani igrač koji je pogodio ukupni tečaj 5205,38, dok je majstor za pogađanje NBA poena stao na 5054,54. 

Ovako je na dvije uložene kune inkasirao 19,207,24 kune, od čega je čak 9,603,62 kune bonusa. S jedne strane, u džep je pospremio sigurnih gotovo pa 20 tisuća kuna, ali s druge strane, možda bi radije riskirao s još jednim parom, podebljao eventualni dobitak s tečajem 1,85 i stavio jednu ruku na BMW serije 3. 

Podsjećamo, nagradna igra traje još šest dana i završava 13.12., tako da još uvijek nije kasno da se uključite u borbu za sjajan automobil. 

Pravila natjecanja možete provjeriti OVDJE i valjalo bi ciljano složiti dobitnu kombinaciju. Nemojte gubiti vrijeme, koje neupitno curi i otiđite do najbliže Germania Sport poslovnice ili se registrirajte na www.germaniasport.hr  pa osim novčanog dobitka steknite novog ljubimca na četiri kotača.

(foto: Germania Sport web)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka