vijest

0

Perez se želi riješiti Ramosa: Njegovu zamjenu platit će 80 milijuna eura

08.11.2018 13:31 | Germanijak

Kapetan Reala je trula jabuka u svlačionici smatra predsjednik.

Veličina slova A A A

Florentino Pérez sprema revoluciju u Madridu koja će potresti cijelu svlačionicu Reala, predsjedniku je puna kapa loših rezultata i bahatog ponašanja frustriranih zvijezda.

Jedna od tih frustriranih „trulih jabuka“, kako ih zove Perez, je kapetan Sergio Ramos, a Realov predsjednik već mu je pronašao nasljednika. Riječ je o jednom od najtalentiranijih braniča u Europi, Ajaxovom Matthijsu de Ligtu.

Perez smatra kako karijera 33-godišnjeg Ramosa polako dolazi svom kraju, ali i dalje nema ni jednog igrača u kadru koji ga može zamijeniti, stoga će odriješiti kesu kako bi doveo njegovog nasljednika. Vallejo jednostavno nije na toj razini, Varane je daleko od svoje najbolje forme, a Nacho nije za udarnu momčad Reala. Pojačavanje zadnje linije Perezu je prioritet.

Ajaxov vunderkind De Ligt je čovjek kojeg traži, sa samo 19 godina već je nositelj igre Ajaxa i ponajbolji branič nizozemske reprezentacije, no problem bi mu moglo biti što nije jedini koji je primijetio njegov talent.

Naime, Barcelona i ostali top-klubovi raspituju se za njega pa će se Perez morati isprsiti želi li ga u Realovoj svlačionici. To znači da ispod 80 milijuna eura neće moći ni započeti pregovore. Mladi stoper navodno želi završiti sezonu u Amsterdamu i tek onda će pričati o transferu, a to znači kako će navijači Reala morati pričekati do iduće lipnja. Do tad će morati izdržati s Ramosom i Varaneom.

(foto: Action Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka