vijest

0

NBA LISTIĆ: Imamo tri igrača koji večeras idu u 'over'

08.11.2018 19:57 | Germanijak/E.F.

Isplati ih se staviti na svoj listić.

Veličina slova A A A

Pali ste na nogometnim parovima? U večernjim satima naši će vam košarkaški eksperti ponuditi nekoliko parova na koje se isplati okladiti i spasiti dan…

CARMELO ANTHONY (broj poena – 13,5, tip više, tečaj 1,85)

Melo je na tek 14,7 poena po utakmici, a za noćašnju utakmicu smo sigurni da će je pokušati odigrati što bolje, odnosno pokazati Oklahomi da je on bolji igrač nego je ostavio dojam dok je bio u Thunderu. Uvijek su zanimljive te 'osvetničke' utakmice, a margina je za ovakvog strijelca mala, bez obzira u kakvoj se formi radi.

JAYSON TATUM (broj poena – 15,5, tip više, tečaj 1,85)

Tatum je odlično ušao u sezonu, ali je nakon toga ipak počeo s oscilacijama. Trenutno je na prosjeku od 16,6 poena na utakmici, već odavno nije došao do brojke 20, a utakmica protiv Phoenixa je idealna za povratak samopouzdanja. Sunsi i ove sezone izgledaju jako slabo, a Tatum bi mogao imati dosta prilika u noćašnjoj utakmici.

BROOK LOPEZ (broj poena – 10,5, tip više, tečaj 1,85)

Brook Lopez se sjajno uklopio u igru Milwaukeeja, a danas bi mogao zadati dosta problema centrima Golden Statea. Ne zbog svoje dominacije pod obručem, već upravo suprotno – zbog činjenice da svojim dalekometnim šutom može raširiti protivničku obranu. Warriorsi su u startnoj petorci najslabiji upravo na poziciji centra, a Lopez je tip 'petice' koja neće baš uhvatiti puno skokova, ali uvijek može dosta zabiti.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka