vijest

0

Na ljeto ih je izigrao i otišao u Barcu, a sada dolazi u gradskog rivala

06.01.2019 14:37 | Germanijak/N.R.

Opalio „šamar“ navijačima Rome.

Veličina slova A A A

Prošlog ljeta sve je bilo dogovoreno između Bordeauxa, Rome i Malcoma oko prelaska 21-godišnjeg Brazilca u redove Vučice. No, neposredno prije nego što je Brazilac otišao u Rim na liječnički pregled, došlo je do preokreta. Malcom se potajno dogovorio s Barcelonom i umjesto u Rimu, završio je u katalonskom gigantu.

No, čini se da bi Malcom mogao završiti u Vječnom gradu, ali ne u Romi, već u ljutom im rivalu Laziju, pišu svjetski mediji. Ovaj krilni napadač odigrao je devet utakmica u jesenskom dijelu sezone, ali je na raspolaganju dobio samo 296 minuta. Ernesto Valverde ne računa na njega i Barcelona ga se želi riješiti, iako ga je na ljeto, kada ga je preotela Romi, dovela za 41 milijun eura.

Lazio je zatražio posudbu, a u narednim danima saznat ćemo konačni ishod ovog potencijalnog transfera. Kada bi se on dogodio, to bi značilo da bi Brazilac u pola godine opalio dvije „šamarčine“ upravi i navijačima Rome – prvu jer ih je izigrao na ljeto, a drugi jer je umjesto u njihove prešao u redove gradskog rivala.

> Tijek događaja na transfer tržnici u realnom vremenu možete pratiti OVDJE.

(Foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka