vijest

0

Miševi, Virtus i 100 lopova

31.03.2020 10:15 | Germanijak

Zanimljivi okršaji na programu u CS-u.

Veličina slova A A A

Globalna pošast odgodila je skoro sve nogometne lige. Glavna "hrana" ljubitelja kladioničara svedena je na minimum, pa se kao alternativa nudi sasvim drugačija ponuda. Fokus je mahom na eSportsu.

I danas je na programu nekoliko zanimljivih okršaja, pa bacite pogled... Ima nešto za probrati.
 

ESPORTS TIP |13:25| G2 ESPORTS – OG

Po dvije pobjede ostvarili su obje ekipe, OG ima 4:1 razliku, dok je G2 odmah iza s 4:2. Međutim, kad pogledamo međusobne susrete, tu se OG-u ne piše dobro jer imaju dva poraza u veljači. G2 je veliki favorit, no OG se zasigurno može suprotstaviti, a možda je došlo i vrijeme za pobjedu.

ESPORTS TIP |18:00| MOUSESPORTS – VIRTUS PRO

Miševi su veliki favoriti u današnjem dvoboju pa iako su u posljednjem kolu doživjeli poraz od OG-a. Virtus je prošlo kolo izgubio od FaZea, a od današnjeg protivnika ima dva vezana poraza, s toga je odnos kvalitete jasan i ulga favorita.

ESPORT TIP |22:00| 100 THIEVES – MIBR

Mibr je izgubio od Team Liquida, a Thievesi nisu ni malo lošija momčad od njih, iako su i oni izgubili 2:0 od istih rivala. Poljaci su ipak danas u ulozi favorita, iako amerikanci mogu iznenaditi i upisati pobjedu.

Ovo su dani eSportsa, kojeg u ponudi Germania Sport kladionice ima pregršt, pogledajte TEČAJEVE.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka