vijest

0

Liga nazvala Toronto, tema razgovora reper Drake

30.05.2019 19:56 | Germanijak/I.A.S.

Ono što je nekad bio Spike Lee, danas je kanadski reper

Veličina slova A A A

 

 

 

 

 

Nema osobe koja je ove godine pogledala utakmicu Toronta a da pritom nije vidjela jednog od najpoznatijih repera današnjice Drakea.

Pravim imenom Aubrey Drake Graham jedna je od najvećih zvijezda kanadskog sporta, usprkos činjenici kako se njime nikada nije bavio.

Raptorsi su relativno nova košarkaška franšiza. U NBA ligi prvi puta su se pojavili 1995. godine te su u početku bili potpuno nezanimljivi klub većini igrača. Mnogi su govorili kako u Torontu ne poznaju kulturu košarke, a kakav im je bio početak i kako su rasli godinama najbolje je prikazano u dokumentarnom filmu „The Carter Effect“

Vince Carter prvo je ime koje vežemo uz ime Raprotsa. Legendarni bek šuter odnosno nisko krilo izabran je kao peti izbor NBA drafta 1998. godine od strane Raptorsa. U svojoj prvoj sezoni odmah je osvojio nagradu za novaka godine te je u sljedećih 6 sezona koliko je proveo u Kanadi podigao razinu košarkaške svijesti na potpuno novi nivo.

U dokumentarcu se javlja i 32-godišnji kanadski reper, koji govori o tome kako je upravo Vince Carter i sve egzibicije koje je on radio na terenu bila glavna stavka u njegovom zaljubljivanju u košarku.

Drake je poznat kao strastveni navijač. Zaista je veliki broj ljudi iz svijeta glamura koji dolaze na NBA utakmice i bodre svoje momčad, ali ono što je nekada radio legendarni američki filmski producent Spike Lee, a danas to isto radi Drake, nadilazi sva očekivanja.

Kanadski reper je 2013. postao globalni ambasador Toronto Raptorsa. Njegova ljubav i fanatizam prema njegovoj momčadi vidljiva je svaki put kada se pojavi na malim ekranima. Poznat je i po trash talku, te mu je cilj isprovocirati suparničke igrače kako bi lošije igrali taj dan te na taj način povećali mogućnost da njegova momčad pobijedi. U posljednjoj seriji protiv Bucksa, Drake se fokusirao na jednu od najvećih zvijezda NBA lige, i možebitno budućeg MVP-a Giannisa Antetokounmpa. Njegove reakcije bile su urnebesne svakom nepristranom navijaču i gledatelju finalne serije Istočne divizije, ali iz redova suparničke momčadi bili su ogorčeni ponašanjem poznatog repera.

Upravo radi toga čelnici lige kontaktirali su ljude iz Toronta kako bi smanjili utjecaj Drakea te kako bi fokus bio stavljen na događanja na terenu, a ne ona pored njega. Sugestija je bila da Drakea pomaknu iz prvog reda te da mu namijene neko drugo mjesto u dvorani, dok ono koje ima sada, a to je u prvom redu odmah pored domaće klupe, prepuste nekom drugom.

Vjerujemo kako je u Torontu u tim trenucima bilo urnebesno, te su se čelnici Raptorsa zahvalili vodstvu lige na njihovom prijedlogu, ali Drakeovo mjesto se neće promijeniti.

Drakea ćemo tako i dalje gledati u prvom redu, a svima kojima to smeta možemo mu reći isto ono što je pisalo na majici Drakea u posljednjoj utakmci – „ Kawhi me a river“ !

 

 

(foto:Screenhot)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka