vijest

0

Kalinića zove posrnuli francuski velikan

10.01.2019 15:11 | Germanijak/A.V.

Žele ga posuditi do konca sezone.

Veličina slova A A A

Monaco je u krizi kakvoj nije bio desetak godina, a nakon više od desetljeća prijeti mu ispadanje u Ligue 2. Na polovici sezone čami na pretposljednjem mjestu prvenstva, a za sigurnom zonom kasni pet bodova.

Novom treneru Thieryju Henryju potrebni su rezultati i golovi, a on smatra kako je hrvatski internacionalac Nikola Kalinić pravi čovjek za taj posao.

France Football tvrdi kako je bivši francuski prvak opasno zagrizao za napadača Atletico Madrida. Kale u glavnom gradu Španjolske skuplja minute na kapaljku, a Henry bi ga želio posuditi i dati mu priliku da igra. U dosadašnjih deset nastupa u prvenstvu zabio je samo dva gola i u interesu mu je pronaći klub u kojem će više igrati.

Kalinić je samo jedan komadić u slagalici francuskog trenera za ovu zimu, već su stigli Naldo i Wiliam Winner, a uskoro se očekuju dolasci Cesca Fabregasa iz Chelseaja i Fode Ballo-Turea iz Lillea. Jasno, i našeg Kalinića…

Kalinić je baš jučer dobio nagradu Calciobidone za najlošijeg igrača u Serie A u protekloj kalendarskoj godini, ali Henryja to ne zamara, valjda je uvjeren kako tako loše dvije godine ne može ponoviti.

 (foto: Action Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka