vijest

0

Jurčević će kroz nekoliko dana dobiti otkaz na klupi Azera

13.06.2019 11:28 | Germanijak

Prva izbornička smjena u kvalifikacijskoj skupini za Euro u kojoj je Hrvatska.

Veličina slova A A A

Nikola Jurčević trebao bi dobiti otkaz na klupi Azerbajdžana nakon samo tri kola kvalifikacija za Euro. Nakon poraza od Hrvatske, Mađarske i nedavne petarde od Slovačke u skupini E savez će mu se zahvaliti na suradnji.

Prema informacijama koje je Germanijaku dostavio azerbajdžanski Sportal.az, tamošnji savez održao je dugotrajan sastanak s hrvatskim trenerom nakon teškog poraza od Slovaka 5:1. Jurčeviću je to bila četvrta utakmica na klupi, ima tri poraza u službenim susretima i remi bez golova protiv Litve u prijateljskoj. Savezu to nije bilo dovoljno.

Jurčević je na sastanku navodno priznao kako se muče u teškoj skupini i kako se teško nose s nadmoćnijim suparnicima. Službena stranica hrvatskih suparnika u skupini kvalifikacija za Euro prenijela je kako je savez zatražio Jurčevićev izvještaj o lošim rezultatima.

Navijači su također izrazili svoje nezadovoljstvo Jurinim radom, a Sportal očekuje kako će mu radi toga vrhuška saveza uručiti otkaz u sljedećih nekoliko dana. Jurčević je Azere preuzeo na početku tekuće godine i mogao bi otići nakon samo šest mjeseci na klupi.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka