vijest

0

Jovićević o prvom treningu u punom broju: Lakše ćemo provesti ideje u djelo

11.05.2020 16:36 | Germanijak/I.G.

Trener Dinama prokomentirao je odluku Stožera o proširenju sa pet na 40 ljudi istovremeno na jednom mjestu.

Veličina slova A A A

Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je odluku prema kojoj se proširuje maksimalan broj okupljenih na jednom mjestu sa pet osoba na 40. To je sjajna vijest za nogometne klubove koji su do sada morali trenirati u grupama od maksimalno pet igrača.

> Pogledajte TEČAJ za utakmice hrvatskog Kupa

Da je to sjajna vijest, potvrdio je i novi trener zagrebačkog Dinama, Igori Jovićević koji je nakon treninga dao izjavu medijima prokomentiravši još što ih čeka u narednom periodu mini-priprema uoči nastavka prvenstva.

„Sigurno da je super vijest proširenje grupa. Tako je i rad sigurno lakši, a ideje se lakše mogu provesti u djelo. Trening je već danas to i pokazao, igrači su se zaželjeli sučeljavanja, igre i nogometa. Iskoristili smo današnji dan, kao što ćemo i cijeli ovaj tjedan, za intersektorijalnu metodu. Tako će biti još ovaj tjedan kako bi neke stvari sjele na svoje mjesto jer se tako bolje i koncentriranije mogu ostvariti sve ideje. Igrači su fantastični, rade fenomenalno, užitak mi je raditi s njima. Vidim da žele raditi i prihvaćaju neke moje male koncepte koje imam u glavi. Gledam ih prema svemu što su davali u zadnje vrijeme, posebno u zadnje dvije godine, pa nema previše promjena, samo neki detalji. Voljni moment, želja i koncentracija su prisutni i to me raduje kao trenera“, izjavio je Jovićević.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka