vijest

0

Je li njemu baš sve dozvoljeno? Ramos brutalno slomio nos mladom Čehu i prošao nekažnjeno (VIDEO)

08.11.2018 09:12 | Germanijak/H.M.

Nevjerojatan previd suca.

Veličina slova A A A

Real Madrid jučer je s velikih 5:0 razbio Plzen na gostovanju i tako iskalio nakupljenu frustraciju, no i u ovako velikoj pobjedi nije moglo bez nepotrebnog prekršaja Sergija Ramosa, kapetana Kraljevskog klupa koji je poznat po izuzetno gruboj igri za koju često ne bude sankcioniran.

Tako je bilo i ovaj put, u 35. minuti utakmice divljački je s podignutim laktom ušao u jedan duel s Milanom Havelom i s vrškom kosti pogodio ga točno u nos koji je u momentu bio obliven krvlju koja je kapala kao da se rani o otvorenoj rani. Ne želimo ni zamišljati koliko je ovo bilo bolno, naravno radi se o frakturi, a moram priznati bio je to jedan od težih lomova nosa koje smo vidjeli. No, Ramos je uvijek bio majstor.

 

 

Za svoj potez nije dobio ni žuti karton, a jasno kako se radilo o prekršaju za isključenje jer je išao laktom direktno u lice protivnika koji će morati pauzirati od nogometa. Ramos se kasnije ispričao na društvenim mrežama i rekao kako nije bilo namjerno, no ovakav ulazak na 3:0 protiv Plzena je jednostavno neshvatljiv.

No, kapetanu Real Madrida očito se sve prašta, no nakon svega možemo samo zaključiti kako smo vidjeli još jedan sramotni Ramosov potez, a nakon svega Havelovo previjanje u bolovima i krvi promatrao je s čuđenjem na licu.

 

 

(Foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka