vijest

0

J.R. Smith došao po plaću, a dobio papire

15.07.2019 20:10 | Germanijak/I.A.S.

LeBron mu vjerojatno nikada neće oprostiti ludost u prvoj utakmici finala protiv GSW-a.

Veličina slova A A A

J.R.Smith danas bi, ili najkasnije sutra, trebao postati slobodan igrač. Cavsi su odlučili kako im usluge ovoh ekscentričnog bek šutera više nisu potrebne, a njegova budućnost u NBA ligi bi mogla postati veoma upitna.

J.R. je član Cavsa od 2015. godine, a treba napomenuti kako je u sezoni 11./12. Smith igrao u Kini, točnije Zhejiang Golden Bullsima. Upravo bi kineska liga mogla postati nova destinacija za ovog 33-godišnjaka kojeg je oduvijek pratio glas „bad boya“ iako je bez sumnje ovdje riječ o jednom jako dobrom šuteru koji je nekada znao ostaviti bez teksta cijelu NBA ligu svojim fantastičnim zakucavanjima.

2013. godine dok je igrao za New Yor Knickse J.R. je osvojio nagradu za najboljeg šestog igrača, a 2016. godine stigao je sa Cavsima do svoje jedine titule NBA prvaka u nezaboravnom finalu u kojem su Cavsi gubili 3-1 od GSW-a, ali su se u konačnici uspjeli vratiti te osigurati si prvu titulu u povijesti kluba.

Ostat će zapamćena i ona „J.R.-ovska“ reakcija u prvoj utakmici finala 2018. godine nakon koje su Cavsi izgubili utakmicu, te je slika u kojoj LeBron James prstom pokazuje J.R.-u prema košu GSW-a jedan od najboljih fotografija u svijetu sporta posljednjih godina.

Ovaj potez i nije toliko iznenađujući budući da Cavsi žele otići u potpuni rebuilding, te svoju momčad graditi oko Colina Sextona, Dariusa Gralanda i Dylana Windlera, a jedini old timer u ovoj momčadi mogao bi ostati Kevin Love budući da ova iskusna četvorka ima ogroman ugovor kojeg će se teško riješiti.

(foto:Reuters, screnshoot)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka