vijest

0

Humanitarni listić u podne: Marko Tarabochia tipuje za Dom za djecu u Nazorovoj

12.01.2019 12:00 | Germanijak/N.R.

Na listiću su naravno rukometni parovi.

Veličina slova A A A

S obzirom na to da je u tijeku Svjetsko prvenstvo u rukometu koje se do 27. siječnja igra u Njemačkoj i Danskoj, za današnjeg humanitarnog gosta kontaktirali smo, dakako, rukometaša. Srednji vanjski poljske Wisle, ujedno bivši kadetski i juniorski reprezentativac Hrvatske, a danas član reprezentacije BiH, Marko Tarabochia u nedavnom intervjuu za Germanijak najavio nam je nastup hrvatske reprezentacije na tekućem prvenstvu.

> Duvnjak i Cindrić su naši motori, očekujem medalju

Tarabochia je danas u humanitarnoj ulozi, ne igra za klub, niti za reprezentaciju, već za nezbrinutu djecu iz Doma za djecu u Nazorovoj.

Tarabochia je odigrao četiri para, sva četiri naravno s rukometnog prvenstva. Vjeruje kako će reprezentacija Francuske s najmanje osam golova razlike svladati Srbiju koja se izmučila u jučerašnjem dvoboju protiv Rusije. Također, vjeruje kako domaćini Nijemci neće imati problema s Brazilom, i pobijedit će ga s najmanje šest razlike.

Tarabochia očekuje golijadu u prvom poluvremenu između Danske i Tunisa te smatra kako će Norveška autsajderu Saudijskoj Arabiji zabiti najviše 35 pogodaka.

Ukupni tečaj na njegovom listiću iznosi 12,36, što znači da potencijalni dobitak, na 400 uplaćenih kuba od Germania Sport kladionice, iznosi sjajnih 4.944 kune!

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Sub 17:30 6515 SP Norveška - S.Arabija hspt manje (35.5) 1,85
Sub 18:15 6516 SP Njemačka - Brazil hendikep 1 (-5.5) 1,90
Sub 20:15 6517 SP Danska - Tunis nph više (27.5) 1,85
Sub 20:30 6518 SP Francuska - Srbija hendikep 1 (-7.5) 1,90

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov Grcić i Tomislav Gondžić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 159.870 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka