vijest

1

Hajduk predstavio novog dopredsjednika

16.05.2019 11:07 | Germanijak/I.M.

Nove promjene na Poljudu.

Veličina slova A A A

U 10 sati iz redova Hajduka pozvali su na izvanrednu press konferenciju u 11 sati, bez da je ikome bilo poznato o čemu se radi. Nagađalo se sve i svašta, da bi predsjednik uprave Marin Brbić u otvaranju odmah riješio sve nedoumice. 

"Lukša Jakobušić je novi dopredsjednik uprave kluba, jutros je potpisao ugovor i počeo raditi", izjavio je na početku konferencije za medije.

Jakobušić je bivši predsjednik vaterpolista Juga iz Dubrovnika i danas je blizak njima, trenutno je dopredsjednik tog kluba, a privatno je poznati dubrovački poduzetnik.

Ugovor je potpisao do 2022. godine. 

Jakobušić će uz sportskog direktora Bjelanovića biti jedan od dva najbliža Brbićeva suradnika.  

"Na mojoj inauguraciji netko je postavio pitanje o eventualnim pojačanjima u upravljačkoj strukturi kluba. Došlo je vrijeme da objavimo da će se tu neke stvari ipak promijeniti. To je istovremeno i provedba mog drugog strateškog cilja, uspostavljanja i implementacije nove organizacijske strukture kluba", rekao je na predstavljanju te dodao:

"Ovo je bilo poprilično iznenada. Sinoć sam nakon sastanka s predsjednika tek javljao najbližim prijateljima. Zahvaljujem se predsjedniku na povjerenju. Većina vas me poznajete iz Juga, od 2007. sam u u klubu, od 2013. do 2017. sam bio predsjednik, sada sam bio dopredsjednik kluba. Privatni sam poduzetnik. Ovo me malo iznenadilo, ali radi Marina sam to prihvatio. Netko tko se vrati na jedno mjesto zaslužuje respekt".

(foto: Pixsell)

posljednji komentari1
Draguti M.

| 17.05.2019 10:59

Ja mislim da bi bio red da dovedete jednog Zagorca na celo kluba jer se Zagorci rode sa malom maturom pa onda oni sve znaju

prikaži sve

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka