vijest

0

Gospodski dogovor Barce i Juvea: Mi vama damo igrača, vi odustanite od naše glavne želje

15.04.2019 18:08 | Germanijak/I.G.

Dvije muhe jednim udarcem.

Veličina slova A A A

Veliki posao dogovorili su Juventus i Barcelona.

Kako prenosi španjolski list AS, uprava kluba s Camp Noua dogovorila je prodaju Samuela Umtitija u redove torinske momčadi pod jednim uvjetom – da talijanski prvak odustane od Matthijsa de Ligta. Španjolci pišu kako je Barci primarna meta ovog ljeta upravo stoper Ajaxa, a prodajom Umtitija oslobodili bi prostor u momčadi za mladog Nizozemca, a usput i zaradili novac kojim bi (barem djelomično, ako ne u potpunosti) isplatili Kopljanike.

Ranije tijekom ove sezone, Torinezi su se spominjali kao glavni favoriti za potpis de Ligta, zbog odličnih odnosa s njegovim super-agentom Minom Raiolom, ali čini se kako su u konačnici uspjeli doći do dogovora koji će zadovoljiti sve tri strane.

Umtiti je ove sezone propustio pet mjeseci nogometa zbog ozljede koljena, ali sada se vratio i može ponovno postati jedan od najprofinjenijih stopera u svijetu, piše AS. Uz to, tek mu je 25 godina, a poznavajući rok trajanja stopera u Serie A i svlačionici Maxa Allegrija, francuski branič bi mogao igrati na najvišoj razini još cijelo desetljeće.

Win-win-win situacija.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka