vijest

0

BONUS LISTIĆ – Laganica za 10,00

20.05.2019 11:03 | Germanijak

Iskoristi najbolji ukupni tečaj u Hrvatskoj!

Veličina slova A A A

Za početak radnog, ali i kladioničarskog tjedna, stiže nam Laganica ponedjeljkom. Otvaramo je susretom u Kranjčevićevoj u koju momčad iz Koprivnice dolazi po nova tri boda. Kako rezultatskog imperativa nema niti jedan od suparnika za očekivati je meč sa barem tri postignuta gola.

Norveškom viceprvaku Moldeu, na njihovm Aker Stadionu, bod još uvijek nije uzeo niti jedan suparnik. 29 golova vidjeli smo na njihovih devet prvenstvenih susreta, a na tri od zadnja četiri sraza sa Vikingom palo je minmalno pet golova.

Aktualni švedski prvak AIK nije baš sjajno ušao u sezonu, no pobjede u zadnja tri kola svakako predstavljaju povratak “starim navikama”. Gosti su ,trenutno, poljednjeplasirana momčad lige sa 10 primljenih pogodaka na četiri gostujuća susreta.

Dakle tri favorita, tri susreta sa barem tri postignuta gola te umjesto uobičajenog 8,76, nudimo Vam povećani ukupni tečaj od 10,00.

Bonus listić možeš odigrati na webu www.germaniasport.hr  na poveznici OVDJE ili u svim poslovnicama Germanije do početka utakmica, odnosno do 18:00h. Dovoljno je samo na uplatnom mjestu zatražiti odigravanje listića pod kodom 09. Sretno!

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka