vijest

0

Bomba uglednog Guardiana: Salah u Juveu za 200 milijuna eura

11.02.2019 18:10 | Germanijak

Da nije riječ o tom mediju, pomislio bi čovjek da se netko zeza...

Veličina slova A A A

Engleski mediji donose pomalo senzacionalističku vijest, ali s obzirom na to da dolazi iz pera novinara uglednog The Guardiana, velika je vjerojatnost da nije riječ o lažnoj vijesti. Naime, The Guardian tvrdi kako je Juventus pripremio još jednu bombu – želi Mohameda Salaha i ima 200 milijuna eura spremnih za prebacivanje na račun Redsa.

Razlog? Stara dama će se po svemu sudeći ovo ljeto riješiti Paula Dybale, a za njega bi trebala izvući poštenu odštetu. Taj će novac, preusmjeriti u dovođenje egipatskog genijalca.

Liverpool ih je odmah obavijestio da Mo neće biti lak zalogaj, naprotiv, žele li ga, morat će iskeširati drugu najveću odštetu ikad isplaćenu za nogometaša, riječ je o transferu teškom 200 milijuna eura, a realizira li se, jedino će Neymarov prelazak iz Barce u PSG za 222 milijuna eura ostati skuplji.

Salah neće biti stranac u Italiji jer je upravo s Čizme preselio u Englesku, 2017. je stigao iz Rome za oko 45 milijuna eura, a u sezonu i pol u Redsima, postao je ikona kluba s Anfielda.

 

(foto: Action Images)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka