vijest

0

Bivši kapetan Vatrenih blizu povratka u Hajduk!

04.06.2019 13:54 | Germanijak/I.A.S.

37-godišnjak bi mogao karijeru završiti u matičnom klubu.

Veličina slova A A A

Darijo Srna blizu je povratka u Hajduk! Dugogodišnji kapetan Vatrenih i legenda Šahtara iz Donjecka mogao bi nakon svega jedne godine provedene u Italiji spakirati kofere i u kasne dane po profesionalnog napadača još pokoji puta obući najdraži mu dres, onaj splitskog Hajduka.

Vijest je to koju su prenijele calciocasteddu.it i unionesarda.it, a budući da je riječ o portalima koji svoje sjedište imaju na Sardiniji, otoku na kojem je najveći grad upravo Cagliari, vjerujemo kako ovo nije samo jedan bezvezan pucanj u prazno.

Čelnici Cagliarija pozvali su Srnu na razgovor vezano na temu njegovog navodnog povratka u Split. Srna je zatražio malo vremena za sebe kako bi došao do zaključka što je najbolje za njega.

Cagliari ne bi imao ništa protiv da Srna ode te su mu spremni dati sporazumni raskid ugovora radi velikih primanja Srne, dok naš bivši kapetan i dalje važe koja je opcija za njega najbolja.

Srna je ove godine dres Cagliarija obukao 26 puta. U prvoj sezoni u talijanskom nogometu upisao je četiri asistencije. Uz Srnu za Cagliari još igraju i Filip Bradarić i Marko Pajač, a ne bi nas iznenadilo da klub koji je ove sezone imao tri Hrvata, od sljedeće više nema nijednog.

(foto:Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka