vijest

0

Anzulović ima novi posao, cilj – skinuti sklap Primorskoj

07.11.2019 16:57 | Germanijak/I.A.S.

Na klupi je zamijenio dosadašnjeg stratega Simona Petrova.

Veličina slova A A A

Najnovije košarkaške informacije iz susjedne Dežele glase ovako: Vladimir Anzulović novi je trener KK Krke Novo Mesto.

Već ovog jutra mlađi brat Zula odradio je prvi trening sa svojom novom momčadi, a svoj debi na klupi ovog veoma dobro slovenskog prvoligaša imati će u u ponedjeljak, 11. studenog kada im u goste stiže opasna Mega Bemax u sklopu 6. kola ABA lige.

"Kad sam primio poziv od KK Krke, Nisam previše razmišljao, iako sam imao druge planove za ovu godinu. Krka je moj klub. Ako klubu treba pomoć, uvijek sam tu da pomognem. Uostalom, radio sam u klubu gotovo 10 godina, bio sam trener i igrač. Situacija nije sjajna, ali nije tako teško naći rješenje ", rekao je Vladimir Anzulović prilikom imenovanja.

Vladimir Anzulović dugi niz godina živi u Novom mjestu, radeći kao trener u Krki. U sezoni 2011/2012. Osvojio je ligaški naslov Telemach lige kao pomoćni trener Nenadu Trajkoviću, a potom i Aleksandru Sekuliću s Krkom. Potom je na dvije godine otišao u Rijeku, gdje je uspješno vodio hrvatskog prvoligaša Kvarnera kao glavni trener i u obje sezone postao prvak lige. Nastavio je uspješno raditi u Šibeniku i Splitu, a bio je i trener hrvatske juniorske i sveučilišne reprezentacije. U sezoni 2015/2016 zamijenio je Ivana Velića na klupi Krka u siječnju 2016., a s Anzulovićem Krkom postao je pobjednik Spar kupa. U KK Krka bio je voditelj omladinskog pogona i bio je glavni trener crnogorske regije Kolpa.

Anzulović je dvaput branio boje BC Krka kao igrač - prvi put u sezonama 2000/2001 i 2001/2002, kada je igrao u Superligi i Euroligi i kvalificirao se u finale ABA lige, te u sezoni 2004/2005.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka