vijest

0

Angola šokirala svjetskog doprvaka iz 2015. godine, rutinsko slavlje Makedonije

11.01.2019 16:54 | Germanijak/I.M.

Kakav šok na otvaranju skupine B.

Veličina slova A A A

Na Svjetskom rukometnom prvenstvu započelo je natjecanje i u skupini B, onoj u kojoj se nalazi i Hrvatska. Makedonija je bez većih problema pobijedila Japan. Završilo je 38.29 u korist trupa Raula Gonzalesa. 

Već sredinom prvog poluvremena, Makedonci su se odvojili na stalnu prednost od 4-5 golova, a do kraja utakmice ponajbolja azijska momčad nije uspjela stići na manje od tri razlike. 

Najbolji u redovima pobjednika bio je Lazarov s 8 golova, ali pola ih je zabio sa sedam metara. Manaskov je s krila dodao 7 komada, a veliku su pomoć dali kružni napadači - Stoilov s realizacijom 6/8, dok je Peševski bio stopostotan - 4/4. Kod Japana Watanabe najbolji s pet golova. 

U drugom dvoboju prvog termina, vidjeli smo senzaciju u skupini D. Angola je šokirala Katar sa 24:23, a vodili su gotovo cijelu utakmicu. Na poluvremenu je bilo +4 za afričkog predstavnika, a do pobjede su ih vodili Hebo sa 7 i Teca s 5 golova. Kod svjetskog doprvaka iz 2015. godine Berrached sa 6 golova, a razočarao je Capote s 4/9 realizacijom.

(foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka