foto: Action Images
foto: Action Images

Nekoć se hrvao sa Suarezom i društvom, a sad će igrati u Prvoj HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 13.10.20. | 12:57

Stiže na jednogodišnju posudbu iz Alavesa.

Istre 1961 predstavila je novog igrača Rafu Navarra, desnog beka Alavesa koji stiže na jednogodišnju posudbu. Španjolski branič ima 26 godina, karijeru je započeo u Betisu, a njegov ugovor 2018. godine pokupio je Alaves, koji ga je lani posudio u francuski Sochaux, a tekuću sezonu igrat će u Prvoj HNL. Nekoć se hrvao s igračima poput Luisa Suareza, a sad će pokušati pronaći motiv na HNL travnjacima...

„Rafa nam je došao iz Vitorije na posudbu na godinu dana. Ima iskustva igranja u prvoj i drugoj španjolskoj ligi i potreban nam je za pojačati konkurenciju na desnoj strani. Jako smo sretni što se odlučio doći kod nas na posudbu, pokazao je da je pravi sportaš i nadam se da ćemo imati obostranu korist,“ kaže sportski direktor Dabac o najnovijem pojačanju Istre.

„Jako sam zadovoljan i prvi dojam o gradu mi je odličan. Suigrači su me odlično prihvatili, skupa sa stručnim stožerom od prvog dana. Imam samo riječi hvale i mislim da je ovo korak naprijed za mene,“ rekao je Rafa Navarro za službenu stranicu Istre.



Tagovi

BetisAlavesIstra 1961Prva HNLnogometni transferi

Ostale Vijesti