vijest

0

Namjerno zaradio crveni kako bi mogao na finale Cope (VIDEO)

07.11.2018 16:22 | Germanijak

Ruska javnost nagađa kako je igrač Zenita namjerno pocrvenio kako bi ga suspendirali i oslobodili mu raspored za odlazak u domovinu na utakmicu godine.

Veličina slova A A A

Finale Cope Libertadores između argentinskih super rivala Boce i Rivera izazvalo je nezapamćenu ludnicu među navijačima. Jasno, svaki živući Argentinac kojemu je nogomet u krvi želi biti na toj utakmici, a pojedini su napravili očajnički korak dalje, tako barem tvrde ruski mediji.

ODIGRAJ >>> Boca Juniors - River Plate

Sedma sila u Rusiji, naime, uvjerena je kako je igrač Zenita Leandro Paredes namjerno zaradio isključujući drugi žuti karton na utakmici protiv Akhmata Groznyja. Argentinski internacionalac suspendiran je za iduću utakmicu i susret protiv moskovskog CSKA. Sasvim slučajno, ili manje slučajno, u istom terminu Paredesova matična Boca igrat će prvu utakmicu finala Cope, a ruska javnost optužila ga je da si je namjerno oslobodio raspored zaradivši crveni.

Još nitko nema čvrste dokaze za tu tvrdnju, a savez neće provoditi istragu, navodno neće ni klub. 25-godišnjak je u prošlom kolu neoprezno zakačio suparnika i u 83. minuti zaradio drugi žuti.

Budući da je u tom trenutku rezultat bio samo 1:0, sumnjamo da bi Paredes riskirao namjerno isključenje jer bodovi u tom trenutku nisu bili osigurani. Pogledajte snimku i procijenite sami ima li vatre gdje se podiže dim, a najjasniji pokazatelj točnosti ove tvrdnje bit će Paredesova putovnica. Ode li u domovinu na utakmicu, sumnja će dobiti osnovu…

(foto: Action Images)

 

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka