vijest

0

Luka Modrić je seks simbol u Japanu

07.01.2019 14:22 | Germanijak/A.V.

Žene iz Zemlje izlazećeg sunca luduju za kapetanom hrvatske reprezentacije.

Veličina slova A A A

Luka Modrić je najbolji igrač na svijetu i još k tome dolazi iz Hrvatske, pomislili biste kako mi Hrvati znamo sve o svom kapetanu, još pogotovo uzmete li u obzir kako živimo u vremenu u kojem informacije sa svih strana kugle zemaljske dolaze na pametne telefone žitelja Lijepe naše nekoliko trenutaka nakon što su objavljene, ali vjerujemo ovaj će vas podatak iznenaditi, da ne kažemo šokirati.

Žene u Japanu smatraju Luku Modrića seks simbolom!!! Ne kažemo da čovjek nije zgodan, današnje žene ionako više privlači uspjeh, nego izgled, pa ga s tog aspekta možete smatrati privlačnim suprotnom spolu, ali kad se biraju nogometni Apoloni, rijetko kad se spomene hrvatski kapetan.

No, u Zemlji izlazećeg sunca seks simbol za milijune tinejdžerki nije zalizani mišićavko Cristiano Ronaldo, nego naš Luka!

Europljanima je na taj podatak pažnju skrenuo koautor njegove biografije „Sin rata“, naime, Modrićeva knjiga toliko je uspješna da je dospjela i na police u dalekom Japanu, a kad se autor Vicente Azpicarte pojavio u Tokiju na radnom sastanku za prijevod na japanski jezik i kad je prvi put ugledao omot japanske verzije svoje knjige ostao je šokiran.

Cover njegove knjige nije pokrivala fotografija Modrića kako upravlja svojim trupama na terenu, kako slavi pogodak, nego kako miče kosu s lica!

 „Što je ovo,“ upitao je svog japanskog urednika autor Lukine biografije.

„Modrića u Japanu smatraju jednim od najprivlačnijih nogometaša na kugli zemaljskoj,“ hladno mu je odgovorio.

„Modrića smatraju zgodnijim od Cristiana Ronalda?!,“ šokirano je vratio potpitanjem Azpitarte.

Za sve postoji logično objašnjenje, barem za većinu stvari, pa tako postoji i za ovaj fenomen.

Stvar je kulturološka, sve neazijate na Dalekom Istoku nazivaju „zapadnjacima“, a tu frazu koriste i kad opisuju bijelce. Klasičan europski izgled prolazi na većini modnih pista u svijetu, ali ne i kod japanskih tinejdžerki. Lukina valovita kosa, zdepaste noge i šiljasti nos u Japanu se smatraju simbolom ljepote, pa tako Modrić, koji će kod devet do deset Europljanki biti iza Ronalda u izboru ljepote, u istom omjeru pobijediti Portugalca, upitate li Azijatkinju tko joj je zgodniji.

Lukinom statustu seks simbola u Japanu pridonio je i njegov životni put, sve nedaće s kojima se susretao u djetinjstvu, priče o odrastanju u neimaštvu za vrijeme Domovinskog rata i sav taj popratni folklor, japanskim ženama učinili su ga još neodoljivijim…

Njegov nizak rast kod većine žena u Europi bi mu bio problem, ali Japanke ga štuju samo još više jer je unatoč ne baš osobitim fizičkim predispozicijama dogurao do statusa najboljeg igrača svijeta.

I baš kad je Ronaldo pomislio kako mu je Modrić pouzimao sve individualne titule, ispada kako je ispred njega i u jedinom izboru u kojem je mislio da Luka nema šanse…

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka