vijest

0

Hrvatski navijači prijete norveškom nogometašu zbog danskih sudaca

23.01.2019 20:28 | Germanijak/A.V.

Ovo je brzo eskaliralo...

Veličina slova A A A

Poraz hrvatskih rukometaša protiv Njemačke izazvao je burne reakcije radi posljednjih nekoliko minuta u kojima je danski sudački par, Martin Gjeding i Mads Hansen, besramno pokrao Kauboje.

Njihove sporne odluke usmjerile su Hrvatsku u borbu za Olimpijske igre danas protiv Francuske, odnosno Nijemce poslali u borbu za medalje. Naglašeno domaćinsko suđenje izludilo je hrvatske rukometaše, izbornika, ali čini se i navijače, iako su se Danci posuli pepelom i ispričali za pogreške.

Naime, pojedini bijesni navijači hrvatske reprezentacije krenuli su u potragu na interenet s nadom kako će pronaći profil nekog od „danskih zločinaca. Uspjeli su pronaći stanovitog Madsa Hansena, ali pokazalo se kako on nije bio pravi Hansen.

Riječ je o norveškom nogometašu Madsu Hansenu, a ne danskom sucu, koji je ni kriv ni dužan primio stotine prijetećih poruka na Instagram pa je sve ispričao tamošnjim medijima.

„Nepoznati mi šalju poruke koje su vjerojatno trebale ići danskom sucu. Pišu mi odvratne stvari „nadam se da ćeš umrijeti od raka“, „kaznit ćete bog“ i „neka te sotona uzme.“ Nije potrebno dugo skrolati po mom profilu kako bi shvatili da nisam rukometni sudac, ali kad poruke nisu prestale stizati odlučio sam odgovoriti na neke.“

„Je…em te retardiranog, Hrvatska je trebala pobijediti,“ napisao mu je jedan hrvatski navijač, a Madsen je prepisku objavio na internetu.“

„Jeste li me upravo nazvali retardiranom Hrvatskom,“ upitao ga je Madsen pokušajući se našaliti.

„Hrvatska je zaslužila pobjedu,“ nastavio je hrvatski navijač.

„Njemačka me platila više,“ kontrirao je, a potom dobio poruku na hrvatskom jeziku koju će papir, odnosno internetska stranica, teško podnijet, ali ju možete pročitati na fotografiji.

 To je još više razljutilo Hrvate, koji su ga nastavili bombardirati neprimjerenim sadržajem. Norveški Madsen inače je umirovljeni nogometaš koji je cijelu svoju karijeru proveo u matičnoj ligi i nikad nije imao većih uspjeha. Slava koju je stekao nakon ovog incidenta neusporedivo je veća od one koju je stekao na nogometnom terenu.

 

(foto: Instagram)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka