vijest

0

Zvijezdi Barcelone opljačkali kuću dok je bio na utakmici protiv Valencije

16.09.2019 08:23 | Germanijak

Prilika čini lopova.

Veličina slova A A A

Barcelona je u subotu odigrala konačno jednu pravu utakmicu te je s visokih 5:2 pobijedila Valenciju. Dvoboj na Camp Nou obilježilo je čudo od djeteta Ansu Fati, koji je zabio prvi te asistirao za drugi gol. 

Iako su njegovi suigrači izvojevali sjajnu pobjedu, utakmica sigurno neće ostati u pamćenju Samuelu Umtitiju. Naime, francuski stoper muku muči s ozljedama, sada je na redu stopalo koje mu priječi da konkurira za sastav, ali još veći problem snašao ga je kada se vratio kući s utakmice. Naime, drski lopovi su u međuvremenu opljačkali njegovu kuću. 

Radilo se o četvorici maskiranih lopova koji su provalili u kuću, otvorili sef te ukrali sve što ser u njemu nalazilo. Detalje, kao i financijsku štetu koja je krađom nastala, još uvijek nismo saznali, no ovo postaje sve veća praksa u svijetu nogometa. Umtiti je nakon Arthura drugi igrač Blaugrane koji je opljačkan u trenucima kada je bio na utakmici, a isti je scenarij doživio i dvojac iz PSG-a, o čemu se možete prisjetiti u priloženoj poveznici.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka