vijest

0

Zvijezda Bluesa ne vraća se treninzima u strahu od koronavirusa

21.05.2020 11:04 | Germanijak/I.G.

Pitanje je hoće li više zaigrati ove sezone.

Veličina slova A A A

Engleski prvoligaši vratili su se treninzima početkom ovog tjedna. Panemija koronavirusa, kao i u cijelom svijetu, i na Otoku je uzrokovala potpuni zastoj u svakodnevnom funkcioniranju, a nakon što su sportašima određene individualne vježbe u okrilju svojih domova, sada su se vratili grupnim treninzima.

Međutim, pojedini nogometaši su i dalje u strahu od virusa. Kapetan Watforda, Troy Deeney, već je najavio da se ne planira vratiti na travnjak sve dok je pandemija aktualna, a razlog je prvenstveno petomjesečni sin koji je imao problema s disanjem nakon poroda.

Sada se engleskom napadaču pridružio i veznjak Chelseaja, N'Golo Kante. Svjetski prvak s Francuskom iz Rusije pojavio se na treningu Chelseaja gdje su obavljena prva testiranja na koronavirus. Iako je njegov test bio negativan, omiljeni destruktivac je izjavio kako se ne osjeća sigurno zbog cjelokupne situacije.

Iz tog razloga, uprava Bluesa mu je dopustila da nastavi trenirati od kuće, a nepoznatim ostaje hoće li se 29-godišnjak uopće vratiti treninzima sa suigračima dok traje pandemija. Kanteov strah je opravdan, tvrdi Telegraph, jer je njegov stariji brat Niamh umro prije početka Mundijala u Rusiji, dok je oca izgubio s 11 godina.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka