vijest

0

Zlatan: Možda se vratim u Ajax (FOTO)

15.07.2019 19:44 | Germanijak/I.A.S.

Ibrakadabra ima planove za budućnost

Veličina slova A A A

Zlatan Ibrahimović jedan je od najvećih nogometaša modernog nogometa. O ovom magičnom napadaču i tvorcu nebrojeno puno fantastičnih pogodaka napisane su stotine tisuće tekstova, a svaki put kada Zlatan stane pred kamere jedno je sigurno – Show  je zagarantiran.

Iako se sada nalazi u poznim igračkim godinama, Zlatan je u nekoliko navrata pokazao kako su godine za njega samo broj i da ukoliko znaš, a Zlatan zna, onda ćeš sigurno zabijati i oduševljavati sve oko sebe, gdjegod to bilo.

Njegov LA Galaxy trenutno se nalazi na trećem mjestu Zapadne konferencije MLS-a, a Ibrakadabra je do sada zabio 13 pogodaka u 16 nastupa ove sezone od kojih su neki od njih bili zaista spektakularni. Za ovog fantastičnog napadača njegovi klubovi su ukupno uplatili 169,1 milijun eura odštete, što ga čini jednim od najplaćenijih nogometaša u povijesti.

Posljednja stvar radi koje je Zlatan napunio novinske stupce diljem svijeta nije neki spektakularni pogodak (začudo) već je ovoga puta riječ o njegovoj izjavi kako bi se jednoga dana mogao vratiti u Ajax.

Rekao je Ibra kako inače nije sklon povratku u klubove u kojima je do sada već bio, ali kako on misli da bi se jednog dana mogao vratiti u Ajax u nekoj izvršnoj funkciji budući da ljudi koji su sada tamo rade loš posao. U svom stilu, Ibra je rekao kako kako bi on bio bolji u tom poslu nego svi koji ga trenutno u Ajaxu obnašaju.

Vjerujemo kako nismo jedini koji bi voljeli da se ovo uistinu jednoga dana i ostvari, a hoće li do toga uistinu doći, pokazati će budućnost.

 

 

(foto:Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka