vijest

0

Završnica Trofeja Dinamo u Ivanić Gradu

08.07.2018 13:05 | Germanijak

Bit će uzbudljivo.

Veličina slova A A A

Nakon prva dva dana utakmica po skupinama muškog turnira Trofeja Dinamo u Ivanić Gradu, u nedjelju (8.7) nas očekuje završnica cjelokupnog Trofeja Dinamo u Ivaniću, te finala u muškoj i ženskoj kategoriji.

U prva dva dana vidjeli smo mnoštvo golova i sjajnih utakmica a u nedjelju nas očekuju četvrtfinala u muškoj kategoriji. Cvjetno Pinkdroids, NK Draganec, Tiskara Dikopa MC Plus i Pimont suvereno su prošli kroz svoje skupine i osigurali svoja mjesta u četvrtfinalu te se s pravom nadaju naslovu pobjednika Ivanića i bodovima koji bi ih približili završnici na Šalati. S druge strane, Autoklub Sveučilište, Hotel Sport, BDMŽ Sofascore i CB Olimp CB Dribbling pokušati će pomrsiti planove vodećima nakon skupina.

U drugoj kategoriji, onoj ženskoj, cure očekuje početak turnira. Igra se u dvije skupine i traži se pobjednik Ivanića i u ženskom turniru. Osim pobjede traže se i bodovi koji će neke ekipe približiti Šalati jer situacija na ukupnoj tablici kod žena je jako zanimljiva. Čak 8 ekipa je unutar 9 bodova.

Osim završnica u muškom i ženskom turniru, čeka nas i zanimljiv dan na terenima pored Hotela Sport, jer se domaćin potrudio organizirati Dinamov dan. Korištenje bazena za članove Futsal Dinama biti će besplatno, a osim bazena i korištenja sportskih terena Hotel Sport je pripremio još mnoštvo pogodnosti. Prava pozivnica da se nedjelja provede u Ivaniću uz Zadnji dan Trofeja i Dinamov dan.

(Foto: Futsal Dinamo)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka