vijest

0

Melo ekspresno nagrađen za dobre predstave

06.12.2019 10:38 | Germanijak

Zadobio je povjerenje trenera i menadžmenta.

Veličina slova A A A

Povratak Carmela Anthonyja u NBA prošao je, malo za reći, kao lijepa bajka. Barem za sada.

Isporučuje odlične partije, a što je najbitnije, poprilično efikasne. Uz neveliku potrošnju i dobar postotak šuta iz igre.

Također, djeluje kao da je u odličnom fizičkom stanju, napada i koš, prikazuje visoku razinu agresivnosti, a tijelo mu djeluje kao da je u boljem stanju nego u trenutku kad je otpušten od strane Houston Rocketsa. Svakako mu je godilo skoro godinu dana odmora od teških napora kakve iziskuje najjača i najzahtjevnija košarkaška liga na planeti.

Sve to nagrađeno je ekspresnim priznanjem za Igrača tjedna Zapadne konferencije, i to u razdoblju u kojem su dominirali James Harden i Luka Dončić. Desk Portland Trail Blazersa prepoznao je vrijednost koju je dobio u Melu, te je njegov negarantirani ugovor potpisan 19. studenog preinačen u garantirani.

 

 

2018. je odigrao 10 utakmica za Rocketse, nakon čega je mijenjan u Chicago Bullse pa u Atlanta Hawkse, da niti u jednoj od tih momčadi nije odigrao ni minute.

Kako sâm priznaje, bio se spreman pomiriti s mogućnošću da se bliži kraj.

„Došao sam bio do točke kad sam postao spreman na bilo koji ishod. Nužno je bilo da se mentalno pripremim za tu opciju. I jesam.“, rekao je nakon odigrane prve utakmice za Blazerse.

 

 

 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka