vijest

0

Zadar se priopćenjem oglasio po pitanju ponude Josipu Sesaru

06.06.2020 09:01 | Germanijak/I.M.

Sesar odlično radi u Gorici.

Veličina slova A A A

Posljednjih dana bilo je dosta medijskih pisanja o tome kako je Josip Sesar novo rješenje za klupu Zadra. Bivši igrač i reprezentativac Hrvatske radi odličan posao u Gorici, posebno u radu s mladim igračima kojima daje adekvatan prostor za razvoj i prijeko potrebne minute. 

Povodom cijele spomenute situacije, iz Zadra su se oglasili nakon pisanja da je Sesar odbio njegovu ponudu i ostao na klupi Gorice. Zadrani tvrde kako nikakve ponude nije bilo, a priopćenje prenosimo u cijelosti...

"Obzirom da je 4. lipnja 2020. godine u javnosti odjeknula informacija kako je gospodin Josip Sesar odbio ponudu Kluba za suradnju u nadolazećoj sezoni, Košarkaški klub Zadar s ciljem maksimalne transparentnosti želi razjasniti novonastalu situaciju.

Zbog neistinitih tvrdnji u javnosti, koje prenose medijske platforme, vodstvo Kluba dužno je referirati se na iste te priopćiti kako službene, ali i neslužbene ponude za gospodina Josipa Sesara na mjesto trenera seniorske momčadi nije ni bilo. Navodi u kojima se spominje kako je trener Sesar odbio ponudu apsolutno su neistiniti i netočni.

Košarkaški klub Zadar trenutno je fazi priprema za sljedeću sezonu u koje ulazi i razmatranje najboljeg rješenja na poziciji glavnog trenera prve momčadi, ali u to razmatranje trener Sesar nije ušao. Ovim putem vodstvo KK Zadar također želi izraziti čestitke Košarkaškom klubu Gorica na plasmanu u ABA 2 ligu i treneru Josipu Sesaru na ostvarenju nove suradnje sa spomenutim klubom, kojeg će ove godine imati prilike voditi u regionalnoj ligi.

Kako je navedeno i ranije, Klub u ovom trenutku još uvijek planira i razmatra sve opcije o suradnjama za novu sezonu, a o svim odlukama, zaključcima i eventualnim novim suradnjama, javnost će biti pravovremeno obaviještena", navodi se u priopćenju pobjednika Kupa Krešimira Ćosića.

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka