vijest

0

Vulićeva velika rošada – kapetan mijenja poziciju, priliku dobiva zaboravljena nada

14.09.2018 08:32 | Germanijak/I.G.

Nove zamisli novog trenera Bijelih.

Veličina slova A A A

Preuzimanje klupe Hajduka u vrlo turbulentnom razdoblju već je postao svojevrsni 'trademark' Zorana Vulića.

ODIGRAJ Hajduk - Rudeš

Splitski trener i legenda kluba u kojoj je proveo najveći dio igračke karijere, po peti put je zasjeo na klupu Bijelih, a već je krenuo u detektiranje glavnih problema i njihovo riješavanje.

Kako prenose Sportske novosti, Vulić i njegov pomoćnik Mario Carević, najavili su promjene u sastavu.

Najvažnija se tiče pozicije kapetana Josipa Juranovića. Kao Vulićeva novost, pišu SN, pojavila s emogućnost da bi Juranović mogao preseliti u sredinu na mjesto veznog igrača. Tu poziciju je Juranović igrao prije dolaska u Hajduk u zagrebačkoj Dubravi, kada je bio redovni dobitnik nagrada u mlađim kategorijama. Za sad, još nije poznato hoće li mu Vulić dati priliku na poziciji zadnjeg ili prednjeg veznog igrača, prenose SN.

Premještanjem kapetana u sredinu, otvara se pozicija na desnoj strani. Kako stvari stoje, tu bi Vulić trebao 'iz naftalina' izvući Frana Tudora koji nije zaigrao u službenoj utakmici gotovo 2 mjeseca. Točnije, 47 dana i domaće utakmice sa bugarskom Slavijom gdje je odigrao jedno poluvrijeme.

Bivši trener Željko Kopić držao ga je u nemilosti, a od jeseni prošle godine pala mu je vrijednost – prema Transfermarktu – za pola milijuna eura, te je sad procijenjen na 2 milijuna.

Uz ovu glavnu rošadu u početnoj postavi, za subotnju utakmicu s Rudešom Vulić priprema mladog Domagoja Bradarića koji bi na lijevom boku mogao zamijeniti Andrea Fomitschowa, pišu Sportske.

Uz Fomitschowa, za utakmicu neće konkurirati ni suspendirani Ahmed Said.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka