vijest

0

Premier liga u naprednim razgovorima s vladom: Englezi se vraćaju za mjesec?!

06.04.2020 14:33 | Germanijak/I.A.S.

Sjajne vijesti!

Veličina slova A A A

Britanska vlada i vodstvo Premier lige navodno su u naprednim pregovorima glede povratka nejzanimljivije nogometne lige već ovog svibnja!

Kad je prekinuta liga pisalo se kako bi se nogomet mogao početi igrati već krajem travnja, ali iz sigurnosnih razloga to je pomaknuto na neki kasniji datum. Iako se ne zna točno kojeg datuma bismo ponovno mogli gledati nogomet na Otoku, najnovije informacije govore kako se povratak očekuje sredinom svibnja.

Naime, u petak, 3. travnja, svih 20 predstavnika engleskih prvoligaša napravili su sastanak na kojem je jednoglasno izglasano da se ponovno počne igrati što je ranije moguće, a sve utakmice bi se igrale pred praznim tribinama dok se cijela situacija vezana uz koronavirus u potpunosti ne smiri.

 

 

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka