vijest

0

Veliko pojačanje: Mourinho pred potpisom starog znanca iz Real Madrida

19.05.2020 21:57 | Germanijak

Odlična akvizicija Tottenhama, čeka se samo službena potvrda.

Veličina slova A A A

Kao što smo prenijeli ranije ovog tjedna, sportski direktor Lillea, Luis Campos, zatražio je od francuskog kluba „slobodne papire“. Veliki stručnjak za skauting i analizu nezadovoljan je posljednjih nekoliko mjeseci na sjeveru Francuske jer je njegova uloga u klubu marginalizirana, a prema svemu sudeći to nije jedini razlog zašto odlazi iz kluba.

Kako prenosi francuska televizija Canal+, Luis Campos bi uskoro trebao postati ovo logističko pojačanje Tottenhama. Tamo bi se 55-godišnji Portugalac trebao pridružiti svom starom znancu Joseu Mourinhu, aktualnom treneru Spursa, s kojim je surađivao u madridskom Realu.

Campos je bio skaut kojega je The Special One doveo u svojoj posljednjoj, trećoj godini mandata u Kraljevskom klubu, a osim toga, najviše je poznat njegov posao prepoznavanja mladih igrača koje je kasnije „preprodavao“ po višestruko većoj cijeni.

U Monacu su to bili James Rodriguez, Falcao, Martial, Fabinho i Bernardo Silva između ostalih, dok je u Lilleu pronašao Nicolasa Pepea, Rafaela Leaa i Thiaga Mendesa, a iz Hajduka je doveo Domagoja Bradarića.

Campos je tako pred potpisom za Tottenham, a indikativno je da su vecć dva člana stručnog stožera Lillea, Joao Sacramento (pomočnik trenera Christophea Galtiera) i Nuno Santos (trener golmana), ranije ove sezone prešli u Mourinhov tabor.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka