vijest

0

Veliki problemi, dva pozitivna testa na koronavirus u Atletico Madridu

09.08.2020 21:34 | Germanijak

Nadamo se da nije riječ o Šimi Vrsaljku.

Veličina slova A A A

Atletico Madrid je objavio da su dvojica članova ekspedicije koja se uputila ka Lisabonu na završnicu Lige prvaka pozitivna na virus COVID-19. I to mijenja sve prethodno napravljene planove.

Ta dvojica su otišla u odgovarajuću izolaciju, tako da je Atletico aktivirao protokol koji se koristi u takvim slučajevima.

“U subotu su svi članovi momčadi išli na test koji je zahtijevala Uefa. Rezultati su stigli danas, a dva testa su bila pozitivna. Oni su izolirani kod kuće. Mi smo to odmah javili Uefi, španjolskoj i portugalskom savezu", stoji u priopćenju Atletica.

Također, ovo će donijeti promjenu u planovima, treninzima, kao i smještaju u Lisabonu kada je Atletico u pitanju. Naručeni su i novi testovi kako bi se ostali igrači ponovo testirali.

Atletico bi trebao igrati protiv Leipziga 13. kolovoza u Lisabonu u okviru četvrtfinala Lige prvaka, a vidjet ćemo hoće li će ovaj događaj s dva pozitivna testa nešto promijeniti u organizaciji tog događaja. As dodaje da će se ponoviti sutra testovi, da će 93 osobe biti testirani, te da se ne zna i dalje da li su pozitivni zapravo igrači. Ili članovi kluba. Čak dodaju da ako se sve ovo potvrdi, postoji šansa i da dvoboj protiv Leipziga bude odgođen.

(foto:Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka