vijest

0

Velika prilika za Hajduk: Dinamo će se umarati u LP, a Bilima slijedi šetnja u HNL-u

16.09.2019 10:53 | Germanijak

Modri će u sljedećih mjesec i pol dana odigrati tri utakmice više u Ligi prvaka, a imaju i nešto teži raspored u HNL-u.

Veličina slova A A A

Bili su nakon dugo vremena odradili prvi od četiri kruga HNL-a bez poraza u okršajima s najvećim rivalima za naslov Dinamom i Rijekom, štoviše, uzeli su četiri boda iz ta dva ogleda i sad imaju sjajnu priliku u domaćem prvenstvu.

>>> ODIGRAJ Hajduk - Inter Zaprešić

Koncentriramo se na HNL, tješili su se hajdukovci kad su na početku ljeta ispali iz kvalifikacija za Europa ligu, a ta je izjava naišla na podsmijeh kod suparničkih navijača, no nakon osam kola HNL-a mnogi će promijeniti ploču.

ODIGRAJ >>> Dinamo - Atalanta

Bili su vodeći na prvenstvenoj tablici s istim brojem bodova kao Dinamo, ali s utakmicom više, no ne bi bilo čudno da po završetku prve četvrtine natjecanja u prvoj ligi ostanu na vrhu.

 

Naime, Modrima ovaj tjedan započinju uzbuđenja u Ligi prvaka i bit će opterećeni nastupima u Europi, koja će ih ne sumnjamo dodatno iscrpiti i potrošiti, a Bile očekuju ispiti isključivo u domaćim natjecanjima.

ODIGRAJ >>> Varaždin - Dinamo

I ždrijeb im je osobito naklonjen, jer u sljedećih pet kola imaju nešto lakši raspored. Tek gostovanje kod Lokomotive, koje im je tradicionalno teško, ali samo ono upada u oči. Bili će redom u sljedećih pet kola igrati kući protiv Intera, vani s Istrom, na Poljudu protiv Varaždina, u gostima s Lokmotivom i doma sa Slavenom. Do početka studenog praktički neće imati teži ispit i imaju sjajnu priliku za svih 15 bodova.

Modri će u tom razdoblju odigrati tri utakmice više, s Atalantom, Manchester Cityjem i Šahtarom, a u prvenstvu će imati gostovanje u Gorici i domaćinski ogled s Osijekom, koji će im biti najveći ispiti u domaćoj ligi. Unatoč tome što Nenad Bjelica ima širok kadar, dovoljno snažan za natjecanje na svim frontovima, pred njim i njegovim stručnim stožerom je velik izazov u sljedećih mjesec i pol dana.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka