vijest

0

Vatreni skupili više od četiri milijuna kuna pomoći Hrvatskoj i Zagrebu

24.03.2020 16:32 | Germanijak/I.G.

Hvalevrijedna gesta.

Veličina slova A A A

Hrvatski nogometni savez objavio je da su igrači i stručni stožer hrvatske reprezentacije prikupili 4,2 milijuna kuna. Taj novac uplatit će Vladi Republike Hrvatske koja je u utorak otvorila za dvije svrhe - zajedničku borbu protiv koronavirusa ("Hrvatska protiv koronavirusa) i za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu ("Zajedno za Zagreb").

"Ovom akcijom želimo pokazati da djelima podržavamo naš narod i naš glavni grad te da ćemo zajedno, kao i uvijek, prebroditi ove velike izazove. Stojimo svim srcem uz ljude koji su u ovoj krizi pokazali veliku hrabrost, sposobnost i snagu, od liječnika i sestara preko vatrogasaca, policajaca, vojnika i članova Stožera za civilnu zaštitu do ljudi koji svakodnevno rade da bismo relativno normalno živjeli, poput trgovaca, dostavljača i brojnih drugih. Zajedništvom ćemo opet pobijediti", poručili su zajedničkom izjavom hrvatski reprezentativci i stručni stožer.

Pored osobnih inicijativa, igrači su se zajedno sa stručnim stožerom odlučili promptno reagirati nakon potresa od 5,3 prema Richteru koji je zadesio hrvatsku prijestolnicu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka