vijest

0

Vaha se javio u vezi angažmana u Dinamu

16.07.2020 19:17 | Germanijak/V.R.

Domaći mediji su odmah reagirali.

Veličina slova A A A

Zadnjih dana nekoliko je imena spominjano kao ono koje će potencijalno zauzeti mjesto novog trenera Dinama.

Nakon što je Matjaž Kek (kojemu je razumljivo ‘’zamirisao’’ izazov vođenja Dinama kao i unosna ponuda) potpuno ispao iz igre, prvenstveno iz razloga što je ugovorom vezan za NZS i slovensku nogometnu reprezentaciju, nije dugo trebalo da među ostalim kandidatima koji su se ‘’vrtili’’ po medijskim stupcima iskoči ime Vahida Halilhodžića.

Prema pisanju Sportskih novosti, ugledni bosanskohercegovački trener (koji je poput Keka usred reprezentativnog angažmana) javio se i očitovao po pitanju ovih napisa:

“U Hrvatskoj sam bio nedavno, u prolazu na nekoliko dana, i to će za ovo ljeto biti sve.”, u startu je otklonio mogućnost toga da zasjedne na modru klupu, čime bi simbolično obilježio točno desetljeće od prvog navrata kada je učinio upravo to.

“U Parizu sam i baš se spremam za Maroko. Otvorili su granice i vrijeme je da se pojavim dolje, nije me bilo tri mjeseca. Imamo dugoročne planove i sve moje ambicije danas su vezane za Maroko jer je izazov velik: Pišem povijest ako četvrti put odvedem jednu reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo.”

Monsieur Vahid na zadnja je tri Mundijala odveo tri različite reprezentacije: Obalu Bjelokosti, Alžir i Japan. Jedino momčad u kojoj je glavna zvijezda bio Dider Drogba nije vodio na SP, iako je imao fantastičan niz od preko 30 utakmica bez poraza. Naime, koštalo ga je ispadanje na Afričkom kupu nacija u četvrtfinalu kada je poražen nakon jedanaesteraca upravo od svoje buduće reprezentacije, Alžira.

(foto: Stephane Mahe/Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka