vijest

0

Ulaznice za Srbiju na crno su se prodavale i za 1.000 kuna

12.01.2018 20:32 | Germanijak

Neopisivi zanimanje za utakmicu u Splitu.

Veličina slova A A A

Atmosfera ispred Spaladium Arene uoči utakmice Hrvatske i Srbije na otvaranju Eura u Hrvatskoj bila je pomalo komorna, nitko nije pjevao, nije bilo čak ni pijanih primitivaca koji su dio folklora manje, više svakog sportskog događaja u Hrvatskoj. Tek pokoja truba i pokoji „ajmo Hrvatska“ i to je bilo to. Činilo se kao da smo došli na krivo mjesto, međutim „krivac“ je bila sjajna zvučna izolacija najveće splitske dvorane.

Čim smo prošli kroz vrata... kaos! Hrvatski navijači jedan na drugome, u deliriju uglas pjevaju Matu Mišu Kovača. Nažalost sve su pokvarili zvidžuci suparničkoj himni, ali to je bio jedini „nacionalno netrpeljiv incident.“ Vjerujemo da su atmosferu osjetili i srpski reprezentativci u utrobi Arene i da im neće biti svejedno istrčati.

Po gradu je bilo jednako vatreno, u okolici Spaladium Arene svi kafići bili su ispunjeni do vrha, a grla dobro natopljena i spremna navijati. Mnogi su zapitkivali „imate li ulaznicu više“, jasno nitko je nije imao jer ih nema već mjesecima. Doduše, čuli smo glasinu kako „tapkaroši“ nude taj vrijedan komadić papira i do 1000 kuna.

Spaladium Arenu užarili su do kraja taktovi hitova energične Indire Vladić i rukometno ludilo moglo je započeti.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka