vijest

0

Ugledni njemački klub ponudio Oliću mjesto na klupi

16.06.2019 20:02 | Germanijak/I.G.

Do suradnje ipak neće doći.

Veličina slova A A A

Kako prenose njemački mediji, na čelu sa Hamburger Morgenpostom, proslavljeni hrvatski nogometaš Ivica Olić imao je ponudu na stolu od strane HSV-a za sjesti na klupu uglednog njemačkog kluba, u ulozi pomoćnika Dietera Heckinga.

Asistent izbornika Vatrenih, Zlatka Dalića, prije par tjedana dao je intervju navedenom listu u kojem je hvalio Heckinga, a ovaj je priznao da je 'ljubav' uzajamno, ponudivši mu mjesto asistenta u redovima njemačkog drugoligaša kojemu je malo falilo da se vrati u Bundesligu ove sezone.

Ipak, unatoč silnoj želji Heckinga, koji je 'Olu' trenirao u Wolfsburgu, Hrvatski nogometni savez nije pustio umirovljenog Vatrenog u Njemačku, a to je izjavio sam Hecking.

„Ivica Olić neće postati moj asistent. Ja ga cijenim jako puno. Imali smo dug razgovor, ali on radi kao asistent u hrvatskoj reprezentaciji i Hrvati ga ne puštaju. Raditi oba posla bilo bi previše, stoga možemo zaključiti kako je loš tajming (za suradnju op.a.)“, rekao je za trener kluba iz Hamburga Hamburger Morgenpost.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka