vijest

0

UEFA potvrdila: Imamo tri opcije za nastavak ili ćemo okončati ovu sezonu

29.03.2020 15:54 | Germanijak/I.G.

Predsjednik krovne europske nogometne organizacije otkrio je kada će se prekinuti sezona.

Veličina slova A A A

Situacija s koronavirusom i dalje ne jenjava. Štoviše, kulminacija se tek očekuje kroz naredne dane, stoga je i cijeli svijet na svojevrsnom stand byu. Nogomet je stao u cijeloj Europi, ne računajući Bjelorusiju, a kada će se igrači vratiti na travnjake i dalje nije poznato.

FIFA, UEFA i nacionalne lige raspravljaju o mogućim ishodima, a postoji mogućnost potpunog okončavanja liga ovako kako su stale prije pandemije koronavirusa.

Tim povodom oglasio se i predsjednik UEFA-e, Aleksander Čeferin, koji je potvrdio da postoje tri opcije o nastavku sezone te je dodao kada će i službeno proglasiti njen kraj, ako do povratka na travnjake ne dođe.

"Imamo plan A, B i C, a to podrazumijeva nastavak sezone sredinom svibnja, početkom lipnja ili krajem lipnja. Ukoliko do tada ne uspijemo započeti s natjecanjima, sezona će definitivno biti izgubljena", rekao je slovenski dužnosnik na čelu krovne europske nogometne organizacije.

Radna skupina UEFA-e trenutno radi na planu i programu kalendara za sve tri opcije, a očito da ćemo živjeti još nekoliko tjedana, pa i mjeseci u iščekivanju (prijevremenog) kraja aktualne sezone.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka