vijest

0

Uefa odredila rok do kojeg sezona mora biti završena

30.03.2020 12:49 | Germanijak/I.M.

Realan plan ili..?

Veličina slova A A A

Kalendar nogometnih natjecanja doživio je tektonske promjene uzrokovane pandemijom koronavirusa. Već tjednima se ništa osim bjeloruskog prvenstva ne igra, a minimalne su šanse da se tijekom travnja situacija popravi. Zbog toga je Uefa hitno reagirala i već odgodila Europsko prvenstvo za godinu dana, a odgođena su i finala Lige prvaka te Europske lige, planirana za kraj svibnja. 

Prvobitni plan bio je da se sva klupska natjecanja završe do kraja lipnja, ali sada je jasno da je to teško, gotovo nemoguće izvediva misija. Stoga u krovnoj europskoj nogometnoj organizaciji postoji opravdana bojazan da bi se utakmice mogle igrati tijekom cijelog ljeta, a to bi moglo uzrokovati i probleme u sljedećoj sezoni.

Zato je Uefa donijela odluku da se sva natjecanja moraju završiti do kolovoza, prenosi ugledni britanski Times. Ta je odluka donesena kako bi igrači nakon sezone mogli dobiti malo odmora, a zatim početi pripreme za novu sezonu u kojoj neće biti slobodnog prostora za nove odgode jer EURO će morati početi 11. lipnja 2021. godine.

Ako se ispostavi da bi pandemija koronavirusa mogla dodatno odgoditi nastavak sezone, natjecanja bi se igrala u kraćim formatima. Kako, još nitko ne zna, no uskoro će se plan B i C morati donijeti kako bi se eventualne nove komplikacije oko pandemije dočekale uz što manje upitnika oko završetka sezone. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka