vijest

0

U Egiptu se krije fiks dana, odličan tečaj na neporaženu momčad

11.10.2017 14:28 | Germanijak

Na rasporedu su tri susreta egipatske prve lige.

Veličina slova A A A

Danas su na rasporedu tri utakmica egipatske prve lige, a mi smo za vas izdvojili dvije u kojima se naziru odlične oklade. Egipat se ovog vikenda plasirao na Svjetsko prvenstvo u Rusiji iduće godine, no njihova domaća liga baš i nije razvikana. Bez obzira na to, nudi odličan prostor za klađenje.

El DAKLYEH – EL RAJA (ishod utakmice, tip 1, tečaj 1,60)

El Raja je u prva tri kola doživjela tri poraza bez postignutog pogotka i teško je nešto očekivati od njih u ovom susretu. Jedini su bez boda i pogotka pa i to dovoljno govori o njihovoj kvaliteti u odnosu na ostatak lige. Nalaze se na posljednjem mjestu.

Daklyeh nije puno bolje startao, ali pobijedili su u posljednjoj utakmici, dosta su jači u napadu i ne bi tu trebalo biti problema. Raja nikad nije dobro prolazila na ovom terenu, u posljednja dva nastupa poraženi su 5:2 i 2:0, a ni danas ih ne čeka bolji ishod.

SMOUHA – PETROJET (ishod utakmice, tip 1, tečaj 2,10)

Domaći nemaju poraz nakon četiri odigrana kola, prikupili su osam bodova uz tek dva primljena pogotka. To bi trebalo brinuti goste koji malo zabijaju i za sada su pobijedili tek slabašni Enppi. Smouha je klasa iznad Petrojeta, potvrdilo se to prošle sezone, a i start u novu ne mijenja situaciju.

Očekujemo pobjedu domaćina za što se nudi odličan tečaj u Germania Sportu, a ni manje golova se ne čini kao loš izbor s obzirom da se radi o tvrdim momčadima.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Sri 14:45 3044 EGI 1 El Daklyeh - El Raja Klađ. na utakmicu 1 1,60
Sri 17:00 3045 EGI 1 Smouha - Petrojet Klađ. na utakmicu 1 2,15

(Foto: Action Images)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka