vijest

0

Turski klub dolazi po hit napadača, Gorica izvjesila cijenu

14.08.2019 17:17 | Germanijak

Teško će se oduprijeti zovu milijuna.

Veličina slova A A A

Gorica je prošle godine debitirala u Prvoj HNL ligi te je odmah postala apsolutni hit. Samo nesretnim spletom okolnosti nisu izborili izlazak u Europu, iako su gotovo cijele sezone bili jedni od glavnih kandidata.

Mnogi igrači u HNL-u su izjavili da im je najteže igrati baš protiv Jakirevićeve momčadi. Protiv Gorice su padali Hajduk, Osijek, a Rijeka već četiri utakmice ne može protiv njih ni do boda.

Kad je Gorica prodala svog najboljeg napadača u Dinamo, svi su očekivali određeni pad. No, isplivale su nove snage, a među njima su se posebno istakli Lovrić i Miya, koji su na sebe privukli udvarače sa svih strana.

Već smo pisali o interesu turskog Basakšehira, koji je navodno želio u paketu ovaj pakleni dvojac, ali je Gorica izvjesila cijenu od 6 milijuna eura, što je u tom trenutku za turski klub bilo previše.

No, prema novim informacijama, danas bi u klub na pregovore trebali doći predstavnici jednom turskog kluba, koje zanima isključivo Farouk Miya.

Predstavnici Gorice, iako ponavljaju da ih više od prodaje zanima rezultat, su postavili cijenu od 3 milijuna eura te od nje ne žele odstupiti.

Ukoliko se transfer ostvari bio bi to rekord kluba, čime bi se preskočio odlazak Atiemwena u Dinamo za 2,65 milijuna eura.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka