vijest

0

Trener Splita uoči Cibone: Rasterećenje je priča za djecu, maksimalno sam opterećen

03.05.2019 12:56 | Germanijak

Splićani će sutra gostovati u Zagrebu.

Veličina slova A A A

Split je stigao do željenog polufinala HT Premijer lige, u prvoj utakmici u subotu od 19 sati gostovat će kod Cibone u Zagrebu.

„Cibona je vrlo ozbiljna momčad, razina ABA lige. Ovo mi je prvo seniorsko polufinale u karijeri i iznimno se radujem tome. Tražit ćemo svoje šanse u ovoj seriji, nećemo samo odigrati tek tako da odigramo. Nadamo se prolasku dalje. Važno je u svaku utakmicu ući što bolje, agresivnije kao što trener traži, energetski jako. Ako uđemo mlitavo kao u drugoj protiv Gorice nemamo što tražiti,“ rekao je mladi Splitov igrač Bruno Rebić.

Trener Ante Grgurević nema dvojbi, Split ima svoje ambicije u polufinalu.

„Nemojte dok traje serija, molim vas, spominjati rasterećenost. Jako smo opterećeni, opterećen sam 200 posto. Želim biti opterećen. To rasterećenje je priča za malu djecu. Oni su na papiru bolji, imaju više iskustva, igraju na višem nivou, ali i mi imamo svoju kvalitetu, tražit ćemo svoju šansu i nećemo se predati. Idemo igrati maksimalno opterećeni. Priliku vidim već u prvoj utakmici, ne zanimaju me ni druga ni treća. Izuzetno smo se psihološki i energetski potrošili protiv Gorice. Moramo se oporaviti. Nama je bitna samo ova utakmica sutra. Kako će se ona razvijati to nitko ne može predvidjeti. Cibona je uvijek Cibona, još igraju kući, oni mogu igrati sa svakim. Tražit ćemo način da vodimo utakmicu u smjeru u kojem želimo,“ rekao je Splitov trener Ante Grgurević.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka